مواد لازم:
ذرت كنسروي =دو قاشق غذاخوري
گندم پوست گرفته شده =دو قاشق غذاخوري
برنج =يك قاشق غذاخوري
جو پرك= دو قاشق غذاخوري
هويج نيمپز شده =سه عدد
جعفري خرد شده= دو قاشق غذاخوري
كره يا روغن =يك قاشق غذاخوري
نمك =به ميزان لازم
طرز تهيه:
غلات را از قبل خيس كرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه ميكنيم تا برنج بپزد. جو پرك و ذرت را همراه هويج خرد شده به سوپ اضافه ميكنيم، سپس مقداري نمك زده و كمي جعفري به آن ميافزاييم. پس از چند جوش سوپ آماده است