منتظر عدالت گستر

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

قرآن؛ امام هدایت‏

02 مرداد 1392 توسط بارانی

قرآن؛ امام هدایت‏
امام حسن ‏علیه السلام فرمود:
«ما بقى فى‏الدنیا بقیّة غیرهذا القرآن فاتّخذوه اماماً یدلّک على هداکم و إنّ احقّ النّاس بالقرآن من عمل به و إن لم یحفظه و أبعدهم منه من لم یعمل به و إن کان یقرأه‏2؛ در دنیا غیر از این قرآن چیزى نمانده است. پس آن را امام خود قرار دهید تا شما را به هدایت راهنمایى کند. سزاوارترین مردم به قرآن کسى است که به آن عمل کند، هرچند آن را حفظ نکرده باشد و دورترین فرد از قرآن کسى است که به آن عمل نکند، هرچند آن را بخواند.»

 

 نظر دهید »

پيام مهم رهبر انقلاب در پي اهانت نفرت انگيزدشمنان اسلام به ساحت نوراني پيامبر اعظم(صلي الله عليه و آله)

16 مهر 1391 توسط بارانی

متهم اول در این جنایت، صهیونیسم و دولت امریكا است. سیاستمداران امریكا اگر در ادعای دخالت نداشتن خود صادقند، باید عاملان این جنایت شنیع و پشتیبانان مالی آن را كه دل ملت‌های مسلمان را به درد آورده‌اند، به مجازات متناسب با این جرم بزرگ برسانند.

 نظر دهید »

برويد«صحيفه سجاديه»را بخوانيد و....

02 مهر 1391 توسط بارانی

آيت الله خامنه اي :


من به شما جوانان توصيه مي كنم كه برويد«صحيفه سجاديه»را بخوانيد و در آن تدبر كنيد.

 نظر دهید »

پيام امام خميني(ره) در رابطه با فاجعه بمب گذاري دفتر حزب جمهوري اسلامي ايران

07 تیر 1391 توسط بارانی

بسم الله الرحمن الرحيم، انا لله و انا اليه راجعون

ملتي که براي اقامه عدل اسلامي و اجراي احکام قرآن مجيد و کوتاه کردن دست جنايتکاران ابرقدرت و زيستن با استقلال و آزادي، قيام نموده است و به خود باکي راه نمي دهد که دست جنايت ابرقدرتها از آستين مشتي جنايتکار حرفه اي بيرون آيد و بهترين فرزندان راستين او را به شهادت رساند. مگر شهادت ارثي نيست که از مواليان ما که حيات راعقيده و جهاد مي دانستند و در راه مکتب پرافتخار اسلام با خون خود و جوانان عزيز خود، از آن پاسداري مي کردند به ملت شهيد پرور ما رسيده است، مگر عزت و شرف و ارزشهاي انساني گوهرهاي گرانبهايي نيستند که اسلام صالح اين مکتب عمر خود و ياران خود را در راه حراست و نگهباني از آن وقف نمودند.

ادامه »

 2 نظر

اندرزهای امام باقر علیه السلام به جابر بن یزید جعفی

11 اردیبهشت 1391 توسط بارانی

اندرزهای امام باقر علیه السلام به جابر بن یزید جعفی

 

كتاب‌هاى بسیاری سرشار از سخنان تابناك ‏حضرت باقر علیه السلام است. زیرا او شكافنده دانش، در خاندان رسالت بود. ولى ما در اینجا تنها به ذكر پرتوهایى از این انوار تابناك بسنده مى‏كنیم باشد كه خداوند دل‌هاى ما را بدانها روشنایى بخشد و حقیقت جان‌هایمان را به ما نشان دهد و ما را به ‏راه راست و استوار خود، رهنمون شود.

اینك با هم اندرزهاى حكیمانه امام باقر علیه السلام به یكى از اصحابش به‏ نام «جابر بن یزید جعفى» را از نظر مى‏گذرانیم که در واقع توصیه های امام به همه شیعیان می باشد:

ادامه »

 1 نظر

... از شهدا که نمي شود چيزي گفت...

09 اردیبهشت 1391 توسط بارانی

 

… از شهدا که نمي شود چيزي گفت. شهدا شمع محفل دوستانند، شهدا در قهقهه مستانه اشان و در شادي وصول شان، «عند ربهم يرزقون» اند…

امام خميني ره

 1 نظر

کارهای عامیانه و جاهلانه

04 اردیبهشت 1391 توسط بارانی

آیت الله خامنه ای (مدالظله العالی):

 

از جمله چیزهایی که می تواند یک خطر بزرگ باشد، کارهای عامیانه و جاهلانه و دور از معرفت و غیر متکی به سنَد و مدرک در مسأله مربوط به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است که همین زمینه را برای مدعیان دروغین فراهم می کند.

 نظر دهید »

زندگی فاطمه زهرا علیها السلام به خاطر عظمتی که دارد ....

03 اردیبهشت 1391 توسط بارانی

آیت الله خامنه ای (مدظله العالی):

 زندگی فاطمه زهرا علیها السلام به خاطر عظمتی که دارد و شگفتی های فراوانی که در آن هست، شبیه اسطوره های تاریخ است. حقیقتا چشم ما نمی تواند مقامات معنوی آن بزرگوار را ببیند.

 

 1 نظر

برگزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب پیرامون زندگی پربرکت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (علیه السلام)

27 فروردین 1391 توسط بارانی

 پیام زندگى ثامن‌الحجج(ع)

ما که نباید فقط به مرقد امام على‌بن‌موسى‌الرضا اظهار ارادت کنیم؛ ایشان امام ماهستند، زندگى ایشان براى ما درس است، از زندگى ایشان باید درس بگیریم؛ زندگى ایشان براى ما یک پیامى دارد، آن پیام چیست؟ من آن پیام را در یک کلمه خلاصه مى‌کنم. بدانید پیام زندگى پرماجراى حضرت على‌بن‌موسى‌الرضا علیه‌ الصّلوة و السّلام به ما عبارت است از مبارزه‌ى دائمى خستگى‌ناپذیر.

                                                                       (بیانات در جمع مردم مشهد در آستان مقدس رضوى 03/09/1363

 

خادم حرم 

        اگر آن امام معصوم اکنون حضور مى‌داشتند چه کسانى را براى خادمى خود انتخاب مى‌کردند؟ آیا جز متدین‌ترین، مؤمن‌ترین، صالح‌ترین و با اخلاص‌ترین افراد را؟ و آیا چه کسانى داوطلب این امر مى‌شدند؟ قطعاً زاهدترین، عالمترین، برجسته‌ترین و پاکترین افراد به خدمت آن امام در مى‌آمدند و خاک آستان ایشان را توتیاى چشم خویش مى‌نمودند.


                                                                          (بیانات در دیدار با خدام حرم مطهر امام رضا (ع) 06/01/1367)

جزئی از باورهای ما 

       توى حرم امام رضا دو رکعت نماز خواندن ارزشش بیشتر از دو رکعت نماز توى صحن است و توى صحن بیشتر از توى آن فرضاً خانه یا منطقه‌اى است که بیرون صحن است و خوب این‌جا یک منطقه‌ى معنوى است، این جزء باورهاى ماست، به همین ملاک خراسان و مشهد از برکات معنوى بیشترى برخوردار است و این یک واقعیتى است. ما اگر تاریخ انقلاب را مى‌توانستیم بنویسیم، اگر گذشته‌ى این مبارزه را مى‌توانستیم به ثبت دربیاوریم و آن روزى که به ثبت دربیاید، اگر کسانى این کار را بکنند معلوم خواهد شد که برکات خراسان و برکات این بقعه‌ى مطهره در روند انقلاب ما چه قدر زیاد بوده است.

                                                                         (بیانات در جمع مسؤولان استان خراسان 28/04/1365 )

  منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار  آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای 

 


        مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی


 

 


 1 نظر

رهنمودهای جاودانه

11 اسفند 1390 توسط بارانی

مهریه بالا ، سد راه ازدواج جوانان : کسانی که مهریه بالا برای خانم هایشان قرار می دهند ،به جامعه ضرر می زنند، خیلی از دخترها توی خانه می مانند ،خیلی از پسرها بی زن می مانند ، به خاطر اینکه این چیزها وقتی در جامعه رسم شد ،سنت و عادت شد،به جای «مهرالسنه» به جای اینکه مهر پیغمبر (صلی الله علیه و آله) سنت باشد، وقتی مهر جاهلی سنت شد ، اوضاع ، اوضاع جاهلی خواهد شد.

اگر چنانچه در ازدواج بحث مادیات عمده شد، این معاملات عاطفی و روحی و انسانی تبدیل خواهد شد به معامله مادی. این معامله های گران ،این جهیزه های سنگین ،این چشم و هم چشمی ها و این به رخ کشیدن ثروت ها و پولها که برخی از افراد غافل و بی خبر می کنند. ازدواج را در واقع خراب می کنند. لذا که در شرع مقدس مستحب است مهریه کم گرفته شود مه مهرالسنه مورد نظر است.

اگر مهریه ها سنگین شد ، ازدواج ها مشکل خواهد شد .پسرها و دخترها بی خانمان خواهند ماند هرچه آسان تر بگیرید بهتر است . من از مردم سراسر کشور خواهش می کنم که آن قدر مهریه ها را زیاد نکنند . این سنت جاهلی است . این کاری است که خدا و رسول (صلی الله علیه و آله) در این زمان بخصوص ، از آن راضی نیستند .نمی گوییم حرام است. نمی گوییم ازدواج باطل است .اما خلاف سنت پیامبر و اولاد ایشان و ائمه هدی (علیه السلام)و بزرگان است . خلاف روش اینهاست و بخصوص در زمان ما که کشور احتیاج دارد ، به اینکه  همه کارهای صحیح آسان شود،هیچ مصلحت نیست که بعضی از ازدواج ها را این طور مشکل کنند.

 

جهیزیه ، توشه ی زندگی یا بهانه فخر فروشی؟

جهیزیه برای دختر مایه عزت نیست ،عزت دختر به اخلاق او و به رفتار و شخصیت خود اوست بعضی از خانواده های عروس ،خودشان را اذیت می کنند و به زحمت می اندازند و اگر پول هم ندارند؛ به زحمت پول تهیه می کنند .اگر پول دارند خرج زیادی می کنند برای اینکه یک جهیزیه مفصل پرزرق و برق را مثلاً در اختیار خودشان بگذارند . مهریه و جهیزیه ی زیاد هیچ دختری را خوشبخت نمی کند و هیچ خانواده ای را به آن آرامش و ستون و اعتماد لازم نمی رساند این ها زوایای زندگی است مبادا بروید پول قرض کنید جهیزیه درست کنید .مبادا خودتان را به زحمت بیندازید.مبادا خانوادتان را به زحمت بیندازید .مبادا خیال کنید که دخترتان اگر جهیزیه اش کمتر از دختر همسایه و قوم و خویش بود، این سرشکستگی است ، نه این سرشکستگی نیست.

 

پی نوشت:

سیدعلی خامنه ای (رهبر جمهوری اسلامی ایران) ،مطلع عشق،گردآورنده:محمدجواد حاج علی اکبری ،چاپ

 1 نظر

حالا دست دراز کرده اند به قرآن...

03 اسفند 1390 توسط بارانی

 

ذخایر مردم را بردند، تحمل کردند. مادیات ما را بردند، صبر کردند. حالا دست دراز کرده اند به قرآن… بگذارید کشته شویم بعد قرآنمان از بین برود… این قرآن امانت خدا و رسول است و با ریختن خون عزیزان پیغمبر و مردان الهی به دست ما رسیده.

امام روح الله

 

 1 نظر

نماينده مجلس وامدار ديگران به درد نمی‏خورد

03 اسفند 1390 توسط بارانی

 

رهبر معظم انقلاب: اگر نماينده‌ای بر سرِ كار آيد كه قبل از ورود به مجلس، خود را وامدار ديگران كرده و مجبور باشد در مجلس وام آنها را ادا كند؛ نانهای به قرض گرفته باشد و بخواهد به مجلس كه رفت، قرض خود را ادا كند؛ به‌درد نمی‌خورد .

 2 نظر

نظر امام خمینی در مورد نحوه تشخیص اصلح

03 اسفند 1390 توسط بارانی

 

  اگر در صلاحيت شخص يا اشخاصى تمام افراد و گروهها نظر موافق داشتند

ولى رأى دهنده تشخيصش بر خلاف همه آنها بود، تبعيت از آنها صحيح نيست‏.

امام خمینی (ره)

 

 نظر دهید »

خودخواهی عامل فساد انسان ها....

23 بهمن 1390 توسط بارانی

امام خمینی (ره):

خودخواهی همیشه اسباب این است که انسان را به فساد بکشد.تمام فسادهایی که در عالم پیدا می شوداز خودخواهی پیدا میشود.

(صحیفه نور22جلدی،ج19،ص157-156)

 نظر دهید »

ولایت مداران، ضعف ها را دریابید...

19 بهمن 1390 توسط بارانی

بیانات حضرت آقا در روز جمعه 14 بهمن، کاملا رسا، مشخص و بدور از هرگونه ابهام یا گفتگوی دیپلماتیک بود. کلیت خطبه ها را می توان به دو بخش مسائل داخلی و خارجی تقسیم کرد که در مسائل داخلی ایشان توجه مردم را به وضعیت کنونی پس از گذشت 33سال از انقلاب اسلامی معطوف کردند.

13901114_3718926.jpg
 

در مسائل داخلی قوت ها و ضعف هایی وجود دارد که با توجه به سخنرانی ایشان در جمع مسئولین در ماه رمضان 1432(بیانات، 16مرداد 1390)، به تبیین بیشتر همان بحث پرداختند. نقاط مثبت همان غلبه برچالش ها، مقاوت در برابر تحریم ها، گسترش خدمات عمومی به ملت، پیشرفت های علمی و ظهور خودباوری ملی، تاثیر در اوضاع سیاسی منطقه و جهان، ایجاد زیرساختهای پیشرفت و انتقال ارزشهای انقلاب اسلامی به نسل های بعد است اما آنچه که از نقاط منفی و ضعف ها در جامعه و نظام اشاره داشتند، سه نکته بود:

1.    گرایش به دنیاطلبی و اشرافی گرایی در طبقه مسئولین و بالتبع در مردم[الناس علی دین ملوکهم]؛ نتیجه این گرایش به دنیا باعث بروز جرائمی همچون احتکار، دزدی، رشوه و ربا خواهد شد و همچنین رذائل اخلاقی همچون حرص، طمع و بخل را در بین مردم گسترش می دهد، بطوریکه گفته می شود جنس یا کالایی نایاب خواهد شد و مردم از حرص و طمع به زیاد خریدن آن جنس روی می آورند و بطور کاملا عادی آن جنس نایاب می شود.

2.    عدم رشد فضایل اخلاقی و کمالات معنوی همپای پیشرفت های علمی؛ هرچند توجه به مباحث معنوی با وجود برگزاری کلاس ها، جلسات و هیئات مذهبی از دوره قبل از انقلاب اسلامی بسیار بیشتر شده اما آقای ما این توجه ها را کافی ندانسته و از فراگیر نشدن فضایل اخلاقی در فرهنگ عمومی جامعه شِکوه می کنند. وجود بسیاری از مفاسد و جرائم اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ریشه در اخلاق مردم و مسئولین دارد. البته شاید یک دلیل آن وجود رشد اقتصادی و رفاه طلبی در مردم و مشغله های گوناگون دنیایی ایشان باشد. به هر حال همه ما از باب امربه معروف و نهی ازمنکر باید در برپایی جلسات و گفتگوهای دینی و اخلاقی سهیم بوده و دیگران را نیز تشویق کنیم.

3.    عدم توفیق در برپایی عدالت اجتماعی؛ هرچند متاسفانه از این شعار و هدف اصولی در دوره هایی از انقلاب غفلت شد اما هم اکنون مردم و رسانه ها بعنوان بلندگوهای مردم باید از مسئولین فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مطالبه های عدالت خواهانه خود را پی گیری کنند. هیچ ادعایی در اجرای کامل عدالت وجود ندارد اما وجود امید به برپایی عدالت و امید به گرفتن حق و نابودی باطل برای بقا و پیشرفت نظام اسلامی بسیار مهم است.

آقایمان در پاسخ به حل مسائل و نقاط ضعف، حس مسئولیت پذیری را متوجه همه مردم و بخصوص مسئولین دانستند و از خود مایه گذاشتند تا شاید قلب دیگران هم متواضع شود: «{اشکال ها را} به گردن هم نيندازيم. اشكالى به وجود مى‌آيد، متوجه رهبرى است؛ رهبرى متواضعانه قبول كند كه اين اشكال متوجه اوست و سعى كند آن را برطرف كند.»

همچنین از دیگر نکاتی که در حل ضعف ها داشتند : دشمن به راحتی دروغ می گوید و نباید فریب لبخندش را خورد، دوری از تنبلی و کسالت، عدم سرگرم شدن به مسائل فرعی و غفلت از مسائل اصولی و حفظ اتحاد و همدلی بود.


 

13901114_0118926.jpg
 

اما در قسمتی که آقا در مورد انتخابات و اهمیت آن بحث می کردند، لحظه ای با ناراحتی فرمودند عده ای بدنبال بوق های تبلیغاتی دشمنان، بحران را در فضای داخلی کشور فریاد می زنند. « مسائل كوچك را نبايد بزرگ كرد. نبايد القاء بحران كرد. سعى ميكنند با هزار وسيله اثبات كنند كه در ايران بحران هست. چه بحرانى؟ كدام بحران؟ كشورِ آرام، ملتِ قوى، بانشاط؛ اين همه كار از سوى دستگاه‌هاى گوناگون، از سوى آحاد مردم در اين كشور دارد انجام ميگيرد. به توفيق پروردگار، امنيت كامل برقرار است. دستگاه‌ها با همديگر همكارى داشته باشند. اگر همكارى بكنند، كارها خيلى بهتر هم خواهد شد.» و بعد فرمودند البته ایشان غافل اند.  

در بخش دوم از خطبه های اول، حضرت آقا به بحث تحریم های اقتصادی غرب با وجود ضعف ها و بحران های داخلی آمریکا و اروپا، و بیداری اسلامی منطقه اشاره داشتند که دو صحبت ایشان در مورد بحرین مورد امید و تایید بسیار محکم ملت قرار گرفت.

«البته در بين اين ملتها، ملت بحرين از همه مظلوم‌ترند؛ چون متأسفانه مورد سكوت و بايكوت همه‌ى رسانه‌هاى دنيا قرار دارند. در هيچ منطق انسانى و جهانى، درخواست آنها مردود نيست، بلكه درخواست بحقى است، ليكن مظلوم واقع شده‌اند؛ بكلى اينها را از دائره‌ى تبليغ و ترويج خارج كرده‌اند، بلكه عليه آنها مرتباً تبليغ ميكنند. البته اثر هم ندارد. آن ملت هم به توفيق الهى پيروز خواهد شد.»

13901114_1518926.jpg
 

«حكام بحرين ادعا كردند كه ايران در قضاياى بحرين دخالت ميكند. اين دروغ است. نه، ما دخالت نميكنيم. ما آنجائى كه دخالت كنيم، صريح ميگوئيم. ما در قضاياى ضديت با اسرائيل دخالت كرديم؛ نتيجه‌اش هم پيروزى جنگ سى و سه روزه و پيروزى جنگ بيست و دو روزه بود. بعد از اين هم هر جا هر ملتى، هر گروهى با رژيم صهيونيستى مبارزه كند، مقابله كند، ما پشت سرش هستيم و كمكش ميكنيم و هيچ ابائى هم از گفتن اين حرف نداريم. اين حقيقت و واقعيت است. اما اينكه حالا حاكم جزيره‌ى بحرين بيايد بگويد ايران در قضاياى بحرين دخالت ميكند، نه، اين حرف درستى نيست؛ حرف خلاف واقعى است. ما اگر در بحرين دخالت ميكرديم، اوضاع در بحرين جور ديگرى ميشد!»

13901114_3018926.jpg
 

وقتی این قسمت از بیانات ولیّ را در کنار صحبت های ایشان در دانشگاه افسری امام علی علیه السلام که فرمودند تهدید ها را هم پاسخ خواهیم داد، می گذارید متوجه می شوید این یک پاراگراف، پاسخ تمام تهدیدها و رجزخوانی های سیاسی و رسانه ای چند ماهه آمریکا و اسرائیل است. گفتند دو هفته ای ارتش ایران را نابود می کنیم، گفتند 12ساعت قبل به آمریکا خبر حمله یمان را می دهیم، گفتند تمام جبهه های ایران را با هم می زنیم و گفتند …. 

و آقایمان یک کلام فرمود: ما پشت هر ملت و گروهی که با رژیم صهیونیستی مقابله کند هستیم… و تمام

 نظر دهید »

دهه فجر از نگاه مقام معظم رهبري

11 بهمن 1390 توسط بارانی


دهه فجر
،‌ سرآغاز طلوع اسلام،‌ خاستگاه ارزشهاي اسلامي، مقطع رهايي ملت ايران و بخشي از تاريخ ماست كه گذشته را از آينده جدا ساخته است. در دهه فجر اسلام تولدي دوباره يافت و اين دهه در تاريخ ايران نقطه اي تعيين كننده و بي مانند بشمارميرود. تا قبل از انقلاب اسلامي،‌ در ايران نظام اسلامي وجودنداشت و رابطه پادشاهان با مردم رابطه ي «غالب و مغلوب» و« سلطان و رعيت » بود وپادشاهان احساس مي‌كردند كه فاتحيني هستند كه بر مردم غلبه يافته اند و حضرت امام رضوان الله تعالي عليه اين سلسله معيوب را قطع كردند و نقطه ي عطفي در تاريخ ايران بوجودآوردند و شمشير اسلام مردم را عليه دشمنان اسلام،‌ مردم و استعمارگران به كار گرفتند. دهه انقلاب از رشحات اسلام است و آئينه اي است كه خورشيد اسلام در او درخشيد و اين دهه بايد با عظمت هرچه تمامتر برگزارشود. اين مراسم را با هيجانهاي عاطفي صحيح بايد با طراوت و تازه كرد. در مذهب ما،‌ احساسات،‌ گريه و شادي، حب و بغض و عشق و نفرت جايگاه والايي دارد. از اين رو جشنهاي دهه فجر مي بايستي همچون مراسم و اعياد مذهبي گرامي داشته شود و مردمي باشد. بايد كليه مساجد فعال شوند و مردم با حضور در مساجد خاطره ي فراموش نشدني حضرت امام و پيروزي انقلاب اسلامي را جشن بگيرند.

 نظر دهید »

در کوچه های انتظار

14 دی 1390 توسط بارانی

رهبر معظم انقلاب در جمع رایزنان فرهنگی فرمودند:

معنای انتظار فرج ، نشستن و دلخوش کردن به مفهوم انتظار و یا زمان ظهور نیست. بلکه انسان منتظر مانند یک سرباز مجاهد در راه استقرار عدالت و نزدیک شدن به هدف والای ظهور حرکت و تلاش می کند و با ایجاد و حفظ آمادگی های همه جانبه فردی و اجتماعی،زمینه را برای ظهور دست قدرتمند و ملکوتی امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراهم            می سازد.

 1 نظر
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

منتظر عدالت گستر

بشنو از نی چون حکایت می کند/ از جدائی ها شکایت می کند / کز نیستان تا مرا ببریده اند/ از نفیرم مرد و زن نالیده اند / سینه خواهم شرحه شرحه از فراق/ تا بگویم شرح درد اشتیاق/ هر کسی کو دور ماند از اصل خویش / بازجوید روزگار وصل خویش / من به هر جمعیتی نالان شدم / جفت بدحالان و خوش حالان شدم / هر کسی از ظن خود شد یار من / دردرون من نجست اسرار من / سر من از ناله من دور نیست / لیک چشم و گوش را آن نور نیست/ با لب دمساز خود گر جفتمی / همچو نی من گفتنی ها گفتمی / بشنوید ای دوستان این داستان / خود، حقیقت نقد حال ماست آن...

موضوعات

  • همه
  • حرف دل
  • دانستنی ها
  • زمین شناسی
  • مناجات
  • خبر
  • آشپزی
  • پزشکی
  • حکمت های نهج البلاغه
  • مذهبی
  • حکایت
  • حدیث
  • یادگاران
  • حرف دل
  • خاطرات شهدا و بزرگان
  • سخنان امام
  • تقویم تاریخ
  • درکوچه های ظهور
  • اخلاقی - تربیتی
  • یاد استاد
  • معرفی زنان نمونه
  • بر بال نماز
  • معراج خاکیان
  • نردبان آسمان
  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟

خبرنامه

اوقات شرعي

منتظر عدالت گستر

قالب وبلاگ

بسم الله الرحمن الرحیم اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً آمین یا رب العالمین

*******<-BlogTitle->*******
<-BlogDescription-> صفحه نخست ایمیل مدیر
<-BlogTitle->
<-PostTitle->

<-PostContent->
ادامه مطلب
نوشته شده توسط <-PostAuthor-> در <-PostDate->
لینک مطلب


  • منوی سایت
  • صفحه نخست
  • پست الکترونیکی
  • آرشیو
  • اضافه به علاقه مندی ها
  • این سایت را صفحه اصلی خود کنید
  • درباره وبلاگ
  • <-BlogAbout->
  • لینکستان
  • قینرجه و انتظــــــار

    قینرجه آنایوردوم
  • لینکدونی
  • <-LinkTitle->
    آرشیو پیوندهای روزانه
  • پیوندها
  • <-LinkTitle->
  • نوشته پیشین
  • <-ArchiveTitle->
  • آرشیو موضوعی
  • <-CategoryName->
  • نویسنده
  • <-AuthorName->
  • لوگوی سایت

  • ">" dir="ltr" size="20">

  • جستجو
  • :جستجو در گوگل
    :جستجو در همین صفحه

  • آمارسایت
  • »افراد آنلاین:
    »تعداد بازدیدها:
    »کاربر: Admin
    »مرورگر: Netscape
    »ورژن: (K
    »وضوح نمایش: 1280 در 720پیکسل
    »جاوا: غیر فعال

  • کدهای شما

  • <-BlogCustomHtml->
  • Design By shrshr
  • طراحی قالب با


    POWERED BY
    BLOGFA.COM

    کپی برداری از مطالب وبلاگ فقط با ذکر منبع مجاز میباشد .

    All Rights Reserved 2005-2006 © by <-BlogId->.blogfa.com

    • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
    • تماس